Zöldebb ásványvíz kerül a palackokba (2 pecsét)

A Coca-Cola HBC Magyarország elkötelezetten keresi azokat a lehetőségeket, amelyek fenntartható energiaforrásokra épülő megoldásokkal járulnak hozzá a zöldebb működéshez. A zalaszentgróti NaturAqua ásványvíz-palackozónk nagyszerű példája annak, hogy lehetséges ezeket a szempontokat szem előtt tartva, megújuló energiaforrások felhasználásával, fenntarthatóan üzemeltetni egy ilyen hatalmas teljesítményű üzemet is.

Zalai üzemünk 100%-ban megújuló erőforrásokból származó elektromos áramot vásárol tevékenységéhez, valamint a kútvíz magas hőmérsékletére alapozva, immár 4 geotermikus energiával működő hőszivattyú üzemel.

A standunk kialakításával és berendezésével egy erdei séta hangulatát hozzuk el a kiállításra. A látogatók megismerkedhetnek a Coca-Cola HBC Magyarország zalaszentgróti ásványvíz palackozójának energia felhasználásával. A vállalkozó kedvűek egy kisebb virtuális biciklis kalandban vehetnek részt, mely során a táv sikeres teljesítését a 7próba pecsétjén túl egy palack Naturaquával jutalmazzuk.

naturaqua resize

Coca-Cola HBC Magyarország

Zöldebb ásványvíz kerül a palackokba!
2330 Dunaharaszti, Némedi út 104. Tel.: (06-24) 500-500
Honlap: hu.coca-colahellenic.com

Kapcsolódó anyagok: Coca-Cola HBC Magyarország

banner 7PROBA eupolisz

banner fotopaly

banner arc 1

A megismerés kalandja!

Rendezvényünk a Facebookon

banner 2014 pedaloca